Om oss

I flere måneder har vårt team jobbet hardt med å lage en ny nettside som er enklere å navigere, og som gir en ny moderne nettsideopplevelse med større fokus på våre produkter og tjenester.

Det nye designet er inspirert av one.com! Fastname er en del av group.one sammen med One.com, Uniweb, ProISP og SYSE. Vi håper at du liker det nye designet like mye som vi gjør.

Norges vennligste webhotell!

FastName er en del av ONE.COM NO AS, som ligger i Norges eldste by  Tønsberg.

Vi er 20 ansatte som jobber med serverdrift, support, forretningsutvikling, markedsføring og økonomi. Hver eneste uke blir vi bedre på infrastruktur, kundeservice og kompetanse – fordi vi systematisk kartlegger våre styrker og svakheter.

Vi strekker oss langt for å imøtekomme deg som kunde. Vi har som mål å være Norges vennligste webhotell. Velkommen til oss!

Vi drifter litt over 47 500 domenenavn, for mer enn 18 000 kunder i Norge - både privatpersoner, små og store bedrifter og offentlige etater/kommuner. Vi er med dette landets fjerde største registrar av domenenavn.

Genuint interessert i å hjelpe

Vi elsker å hjelpe andre og gir oss ikke før du er fornøyd. Ingenting gleder oss mer enn at du lykkes på internett!

Ærlige og åpne

Vi verdsetter ærlighet og gjennomsiktighet i dialog med deg som kunde. På den måten skaper vi tillit til hverandre.

Dedikerte

Våre ansatte er lojale og nøye utvalgt blant de beste menneskene i bransjen. Kunnskap er ikke nok; engasjement og dedikasjon til arbeidet er vel så viktig.