Om oss

20 års erfaring

FastName ble etablert i februar 2000, og har nå 21 års erfaring med registrering og vedlikehold av domener.

60 000 brukere

Vi leverer solide e-post-tjenester for over 60 000 brukere, og tusenvis av norske nettsider benytter våre webhotell.

20 ansatte

Omtrent halvparten av oss jobber med kundestøtte. Resten er involvert i drift og videreutvikling av tjenestene vi leverer.

Norges vennligste webhotell!

FastName er en del av Digital Garden AS, som ligger i Norges eldste by  Tønsberg.

Vi er 20 ansatte som jobber med serverdrift, support, forretningsutvikling, markedsføring og økonomi. Hver eneste uke blir vi bedre på infrastruktur, kundeservice og kompetanse – fordi vi systematisk kartlegger våre styrker og svakheter.

Vi strekker oss langt for å imøtekomme deg som kunde. Vi har som mål å være Norges vennligste webhotell. Velkommen til oss!

Vi drifter litt over 47 500 domenenavn, for mer enn 18 000 kunder i Norge - både privatpersoner, små og store bedrifter og offentlige etater/kommuner. Vi er med dette landets fjerde største registrar av domenenavn.

Norske datasentre

Alle data lagres i norske datasentre i Oslo. Fra april 2014 har FastName hatt en god avtale om drift av serverparken med GlobalConnect i Oslo. GlobalConnect sørger for et trygt, sikkert og stabilt driftsmiljø for våre servere. Døgnkontinuerlig overvåkning er en selvfølge.

GlobalConnect overvåker nettet 365 dager i året, 7 dager i uken og 24 timer i døgnet. De har flere topp moderne datahaller, hvor fysisk sikkerhet utenom det vanlige ivaretar og drifter virksomhetskritiske servere.

Genuint interessert i å hjelpe

 

Vi elsker å hjelpe andre og gir oss ikke før du er fornøyd. Ingenting gleder oss mer enn at du lykkes på internett!

Ærlige og åpne

 

Vi verdsetter ærlighet og gjennomsiktighet i dialog med deg som kunde.
På den måten skaper vi tillit til hverandre.

Dedikerte

 

Våre ansatte er lojale og nøye utvalgt blant de beste menneskene i bransjen. Kunnskap er ikke nok; engasjement og dedikasjon til arbeidet er vel så viktig.