Velg ditt webhotell

Beginner

kr 62,50 kr 9 /mnd første år
Deretter kr 62,50 /mnd

1 nettsteder støttet

SSL sertifikat

10 GB Lagringsplass
%
50 MB database
%
Explorer

kr 115 kr 9 /mnd første år
Deretter kr 115 /mnd

1 nettsteder støttet

SSL sertifikat

50 GB Lagringsplass
%
100 MB database
%
Enthusiast

kr 150 kr 9 /mnd første år
Deretter kr 150 /mnd

5 nettsteder støttet

SSL sertifikat

150 GB Lagringsplass
%
250 MB database
%

Vi leverer stabile webhotell

icon-global
Webhotell hos FastName

Et webhotell er en tjeneste på en webserver hvor du kan publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider, for eksempel ved bruk av WordPress. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn.

icon-web-hosting
Linux

FastName leverer utelukkende Linux webhotell. Dette er en veldig allsidig og stabil plattform som er meget godt tilpasset våre kunders behov. Kjøring av WordPress eller PHP krever Linux som plattform, så derfor får du det beste av det beste her hos oss.

icon-tracking
Når du har bestilt

Etter at bestillingen er sendt og behandlet hos oss, vil du motta en e-post med brukernavn og passord for å koble deg opp mot vår webserver.

Smarte tips ved kjøp av webhotell

Vurder dine behov

Kjøp et webhotell som passer dine behov. De aller fleste kundene våre trenger kun det minste webhotellet med 10 GB lagringsplass. Hvis det viser seg at du trenger noe kraftigere senere, er det ikke noe problem å oppgradere.

Backup

Kjøp et webhotell som tar backup av dine data. FastName tar selvfølgelig automatisk backup av alle webhotell. Pris for restore er 850,- eks. mva.

Hastighet

Kjøp et webhotell som har rask svartid. Det liker Google og det får du hos oss. Hvis du forventer mye trafikk til hjemmesiden din, så kan vi tilpasse serveren spesielt for deg. Ta kontakt hvis du er usikker på hva du trenger.

Sikre nettsider - Gratis SSL

En av de viktigste tjenestene vi leverer, er sikkerhet. Våre webhotell blir sjekket for skadevarer og virus, og stenger tilgang til truslene før de skader hjemmesiden. SSL sikrer du med et museklikk - helt gratis.