Vi leverer stabile webhotell

Webhotell hos FastName

Et webhotell er en tjeneste på en webserver hvor du kan publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider, for eksempel ved bruk av WordPress. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn.

Linux

FastName leverer utelukkende Linux webhotell. Dette er en veldig allsidig og stabil plattform som er meget godt tilpasset våre kunders behov. Kjøring av WordPress eller PHP krever Linux som plattform, så derfor får du det beste av det beste her hos oss.

Når du har bestilt

Etter at bestillingen er sendt og behandlet hos oss, vil du motta en e-post med brukernavn og passord for å koble deg opp mot vår webserver.

Velg ditt webhotell

Small Webhotell
588299* /år
Etableringstilbud
Ordinær pris 588,- pr. år.
2 GB Lagringsplass
50 MB database
Large Webhotell
948499* /år
Etableringstilbud
Ordinær pris 948,- pr. år.
8 GB Lagringsplass
100 MB database
XL webhotell
959 /år
Etableringstilbud
Ordinær pris 1428,- pr. år.
32 GB Lagringsplass
250 MB database

Smarte tips ved kjøp av webhotell

Vurder dine behov

Kjøp et webhotell som passer dine behov. De aller fleste kundene våre trenger kun det minste webhotellet med 1 GB lagringsplass. Hvis det viser seg at du trenger noe kraftigere senere, er det ikke noe problem å oppgradere.

Hastighet

Kjøp et webhotell som har rask svartid. Det liker Google og det får du hos oss. Hvis du forventer mye trafikk til hjemmesiden din, så kan vi tilpasse serveren spesielt for deg. Ta kontakt hvis du er usikker på hva du trenger.

Backup

Kjøp et webhotell som tar backup av dine data. FastName tar selvfølgelig automatisk backup av alle webhotell. Pris for restore er 850,- eks. mva.