Kontakt oss

Adresse

Digital Garden AS - fastname.no
Ørsnesalléen 17, 3120 Nøtterøy

Kryptert skjema

For trygg filoverføring
https://trustcom.no/

* Onsdag mellom 13:00 og 14:00 har supporten faglig påfyll. Denne timen er telefonen stengt.

Åpningstider i Påsken

Mandag 6. april:  08:30 - 16:00
Tirsdag 7. april:  08:30 - 16:00
Onsdag 8. april:  08:30 - 16:00
Torsdag 9. april: Steng
Fredag 10. april: Steng
Mandag 13. april: Stengt

Stian

Stian Andreassen
Daglig leder i FastName

Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp

"Vi er alle i en spesiell situasjon nå. Hos oss i FastName tar vi den pågående situasjonen med korona-virus på alvor, og har gjort flere tiltak for å redusere risikoen for smitte. 

Etter 20 år innen IT skulle en tro hjemmekontor var enkelt for oss. Rent teknisk er det jo det, men vi savner å sitte sammen og være sosiale. Så når du kontakter supporten vår, kan du regne med å snakke med noen som trenger litt sosial kontakt!

I tillegg til hjemmekontor er vi godt forberedt på andre områder også. Vi kan utføre nesten alt av jobb hjemmefra, bortsett fra å bytte disker og hardware. For å komme inn til datasenterne er det noen nye strenge rutiner, men ikke noe som skaper problemer for oss.

For å redusere smittefaren har vi innført forbud mot arbeidsreiser og fysiske møter. For 1-1 eller gruppemøter bruker vi nå whereby.com eller zoom.us

Hvis du trenger utsettelse på en faktura, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å bidra til at du skal komme igjennom dette.

Trenger du hjelp med å komme igang med en hjemmeside så hjelper vi deg gratis. Vi setter opp WordPress uten kostnad, og kan gi deg råd og tips slik at du kommer igang.

Vi har også laget en artikkel med tips og triks rundt dette med hjemmekontor. Håper den kan bidra til et bedre arbeidsmiljø for dere som sitter hjemme. 

"La oss ha et mål hver dag - om å ikke smitte noen"

Ønsker deg og dine alt godt, 

hilsen Stian

Send oss en henvendelse

Har du sjekket supportbasen?

Trenger du hjelp med å sette opp e-post, bruke kontrollpanelet eller å endre passord? Da har vi flotte supportartikler som hjelper deg hele døgnet.

Se våre supportartikler

Driftsmeldinger

Vi legger ut driftsmeldinger på vår hjemmeside og Facebooksiden vår.

Se Facebooksiden vår

Vakttelefon

Ved driftsstopp

Opplever du problemer utenfor våre åpningstider som skyldes driftsstopp kan du kontakte oss på vår vakttelefon. Du kan også finne informasjon på driftsstatussiden eller Facebooksiden vår.

Vaktnummer

Nummeret til vakttelefonen er
33 35 04 00

Feilhenvendelser

Henvendelser til vakttelefon som ikke gjelder driftsstopp eller gjelder feil kunden selv har forårsaket, faktureres kr. 2400,- pr. påbegynte time.

Gjennomsnittlig svartid på e-post mars 2020

Tallene viser snitt behandlingstid, uansett når på døgnet e-posten kom inn til oss.

Under 1 time
45%
1-8 timer
18%
8-24 timer
24%
> 24 timer
13%

Gjennomsnittlig svartid på telefon

21sek