Flytte domene til FastName?

 

Har du domene hos en annen leverandør, men ønsker å bli kunde hos FastName? Vi hjelper kunder daglig med å flytte tjenester over til oss.

Det eneste du trenger å gjøre er å søke opp domenet via knappen under og bekrefte at du er eier, så begynner vi flytteprosessen. Den gamle leverandøren din har en kode som vi må få. Denne kan du sende til oss på e-post eller legge inn selv via kontrollpanelet, slik at flyttingen blir fullført.

Flytt domene til FastName

Overføre domene fra en annen eier?

 

Et eierskifte på et domene kan sammenlignes med eierskifte på en bil. Søk opp domenet ditt ved å klikke på knappen under, så forklarer vi hvordan dette gjøres for ditt domene.

Det mest vanlige domenet i Norge er .no. Her må den eksisterende eieren godkjenne overføringen av domenenavnet før eierskiftet gjennomføres.

Start eierskifte på domene

Hjelp til å velge domennavn?

 

Som hovedregel bør du sikre deg ditt eget firmanavn med .no-endelse. Har du produkter med egennavn, bør også disse sikres med .no.

Er domenenavnet enkelt å huske, er det enkelt å dele. Derfor er korte domenenavn en fordel. Sørg også for at domenenavnet er enkelt å uttale, slik at skrivefeil unngås.

Søk etter domene