Fornyelse og avbestilling av tjenester

Når det nærmer seg fornyelse av dine tjenester hos FastName vil du motta en faktura mellom 30 og 60 dager i forkant av fornyelsen. Du vil også motta en påminnelses-e-post 70 dager før tjenesten skal fornyes, slik at du har god tid på deg til å eventuelt avbestille tjenester før en ny periode trer i kraft.

Av sikkerhetsmessige årsaker, og for å forhindre at misforståelser kan oppstå, aksepterer vi kun at oppsigelser/avbestillinger for ny periode foretas via innlogging i kontrollpanelet. Du vil da motta en kvittering fra oss til din e-postadresse umiddelbart etter at abonnementet er avsluttet.

Logg inn i kontrollpanelet og gå til «Mine tjenester» -> «Si opp tjenester». Marker tjenesten du ønsker å si opp. Klikk «Si opp valgte abonnement».

Vi aksepterer ikke oppsigelser som er sendt til oss per alminnelig e-post, fordi ektheten på avsenderadressen ikke kan bekreftes. Det er veldig enkelt å forfalske avsenderadresser, og utenforstående personer med ondsinnede hensikter kunne dermed i teorien ha avbestilt et domenenavn dersom vi ville akseptert oppsigelser per e-post.

Oppsigelsesfrist er 3 dager før ny avtaleperiode trer i kraft. Mer informasjon om dette finner du i vår tjenesteavtale punkt 8.2.

Dersom vi ikke har mottatt avbestilling, blir domenenavn fornyet for ytterligere 12 måneder på vegne av deg som kunde. Kontakt oss på telefon 33350400 eller faktura@fastname.no dersom du har spørsmål om oppsigelse.